Maastricht 28 april lezing Gefeliciteerd met je burn-out bij Selexyz

Lezing Gefeliciteerd met je burn-out bij Selexyz in Maastricht door Marina Schriek

lezing Gefeliciteerd met je burn-out bij Selexyz MaastrichtMarina Schriek schreef haar boek Gefeliciteerd met je burn-out om zo meer mensen te kunnen bereiken met haar super tips en trucs om het beste uit je leven te kunnen halen. Op zondag 28 april zal zij uit de doeken doen wat een burn-out nu eigenlijk is en wat je eruit zou kunnen leren. Tijdens de lezing Gefeliciteerd met je burn-out bij Selexyz Maastricht zal ze uitleggen wat haar zoektocht haar heeft gebracht en hoe zij er zeker sterker uit is gekomen. Ook geeft ze vele tips om beter met een burn-out om te kunnen gaan als partner en ook voor werkgevers en leidinggevende zal ze de nodige ondersteunende informatie geven.
Burn-out is op weg volksziekte nummer 1 te worden. Alleen al in 2012 gaven bijna een miljoen werkende aan burn-out klachten te ervaren. Recente cijfers van het UWV laten zien dat ruim 41% van de instroom in de WIA een psychologische oorzaak heeft. Marina zal vertellen hoe mensen zich in het algemeen beter kunnen gaan voelen door een paar hele simpele dingen anders te gaan doen. iedereen kan het en iedereen heeft het in zich om te stralen dat is wat Marina Schriek gelooft en op haar cliënten uitdraagt.

Marina Schriek haar lezingen zijn een soort trainingen waarin zij haar toehoorders leert om anders met allerhande zaken om te gaan en te her-ontdekken wat energie geeft in het dagelijks handelen en daar de focus op te leggen.
Haar zoektocht samen met haar partner Léon Brinkers heeft geleid tot een model dat iedereen kan begrijpen en dat de veel gebruikte psychologische aanpak doorbreekt. Vanuit dit model en deze methodiek is het leven eigenlijk niet zo moeilijk meer en ‘ziet’ iedereen dat er meerdere keuzes zijn te maken in zijn of haar dagelijkse leven. En als je dat kunt begrijpen en het ook dagelijks gaat toepassen dan ben je er eigenlijk al! Je hebt het eigen stuur weer in handen en jij bepaald hoe je leven eruit ziet!

lezing Gefeliciteerd met je burn-out bij Selexyz Maastricht

Locatie Selexyz Maastricht
Adres: Dominicanerkerkstraat 1, 6211 CZ Maastricht
Telefoon: 043 321 0825
Tijden: zondag van 15:00 tot 16:00 uur

Op loopafstand (15 minuten) van het centraal station Maasticht


Grotere kaart weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *