Gefeliciteerd met je burn-out coach

Gefeliciteerd met je burn-out coach

De Gefeliciteerd met je burn-out coach door Marina Schriek zelf of coaches uit haar organisatie helpen je nog verder.

Door het lezen van Gefeliciteerd met je burn-out heb je een schat aan informatie in handen gekregen. En weet jij nu wat je kunt doen op momenten dat het je niet meezit of wanneer je stress level weer begint op te lopen. Toch, ondanks al deze nieuwe kennis kan het je helpen om aan jezelf te werken onder begeleiding van een onpartijdige coach of met Marina Schriek zelf. Want wanneer het boek uit is, heb je misschien nog vragen. Veel lezers willen weten:

  • Hoe pas ik alles toe op mijn persoonlijke situatie?
  • hoe kan ik nu verder met het dagelijks toepassen van al deze informatie?
  • Wat is bruikbaar voor mij en wat vooral niet?
  • En bovenal: Wat zal echt het verschil maken in mijn specifieke situatie en mijn achtergrond?

Dat is een kwestie van uitzoeken en proberen. Daarbij is het belangrijk dat je doorzet en niet bij de pakken neer gaat zitten. Natuurlijk ben je ook maar een mens en daarom lukt dat de ene keer beter dan de andere keer. Juist wanneer het niet lukt kun je een extra steun in de rug heel goed gebruiken. Een persoonlijk coachingsgesprek kan dan uitkomst bieden.

Neem voor het maken van een afspraak voor coaching of begeleiding contact op via de contactpagina van de opening | burn-out specialisten of stuur een mail en informeer naar de mogelijkheden. Maar bellen mag ook via +31 (0)168 48 1717 als dat gemakkelijker voor je is.

Mocht je te ver weg wonen, dan kan dat eventueel ook via Skype een Gefeliciteerd met je ontslag coachingsgesprek worden georganiseerd.

Generatie management
Hieronder is een fragment van Marina uit de documentaire Talking About mY Generation over jongeren en burn-out en generatie management. De documentaire is gemaakt voor organisaties om het verzuim te verlagen en vooral stressmanagement op te pakken en jongeren te leren begrijpen en duurzamer in te zetten.Gefeliciteerd met je burn-out coaching: de volgende logische stap in je ontwikkeling!

“Er gaat niets fout; je bent jezelf aan het ontwikkelen.” – Marina Schriek