Werken met Marina Schriek

Werken met Marina Schriek is vooral leuk en leerzaam

Marina schriek heeft al vele duizenden mensen geholpen en vele ondernemingen gesteund in de zoektocht naar balans tussen gemak en plezier en persoonlijke effectiviteit.

Marina Schriek heeft vanaf 2001 een praktijk in Lage Zwaluwe (NBr.), ze werkt met mensen met pijn- en stressgerelateerde klachten. Vaak komen mensen bij haar die al langere tijd op zoek zijn naar de antwoorden op hún vragen: waarom, waarom ik, waarom nu en vooral: hoe kom ik er vanaf?!

Iedereen die zich rot voelt of pijn heeft brengt daar het liefst zo snel mogelijk verandering in. Marina heeft er een uitgebreide studie van gemaakt om te ontdekken hoe je dat voor elkaar krijgt. Haar bevinding is dat het je weer goed voelen net zoveel moeite kost, als de moeite die het je gekost heeft om je rot te gaan voelen. Daar heb je geen extra tijd in gestoken of veel moeite voor gedaan. Het lijkt zelfs alsof je klachten uit het niets komen en alsof ze je overkomen.

Werken met Marina Schriek is helder
Niets is minder waar. Klachten overkomen je niet, ze horen bij je. Wanneer je begrijpt waarom je de klachten hebt, die je hebt, dan ken je de oorzaak van je malheur. Dat is de start op weg naar herstel. Uiteraard is er niet één oorzaak te noemen. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke ervaringen.

Vanuit haar brede ervaring en achtergrond én haar niet te temmen nieuwsgierigheid, gaat Marina samen met jou op zoek naar de oplossingen die ervoor zorgen dat jij je ook weer goed gaat voelen. De oplossingen zijn vaak verbazingwekkend simpel en eenvoudig toepasbaar. En dat is volkomen logisch. Marina werkt niet met algemene protocollen die wellicht ook voor jou werken. Jouw oplossing voor jouw probleem is persoonlijk maatwerk. Daarom werkt het ook zo goed, voor jou!

Wil jij ook samen werken met Marina Schriek, of een van haar teamleden neem dan contact op via ‘de opening’.

Gefeliciteerd met je burn-out bestellen klik hier

 

Ga naar de agenda voor lezingen en workshops met Marina klik hier!