Lezingen en inhouse workshops

Lezingen en inhouse workshops

Lezingen en inhouse workshops trainingen over

ontslag, stress, dis-balans, burn-out, depressie, echtscheiding, gezondheid, overgewicht, mentale fitheid, een gezonde leefstijl, gezonde voeding of persoonlijke veranderingen in het leven van de werknemer, gericht op concrete oplossingen en werkplezier.

Persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil
Of het nu baanverlies, burn-out, echtscheiding, ruzie, verlies of teleurstellingen zijn in het leven, het zijn allemaal facetten waarvan je van te voren niet kunt inschatten wat de impact zal zijn. Hoe naar en verdrietig ook, tegenslag nodigt uit tot ontwikkeling.
Je groeit van al je ervaringen, vooral van die met een grote impact. Wanneer iets moeilijk loopt, tegen zit of wanneer men ergens tegenaan ‘hikt’, nodigt die situatie uit tot nieuwe oplossingen en daarmee tot ontwikkeling.
Dit is het uitgangspunt van de lezingen en workshops die Marina Schriek vanuit haar onderneming de opening | burn-out specialisten verzorgt. De lezingen en trainingen worden op aanvraag door heel het land gegeven.
De lezingen van Marina zijn zeer geschikt om betrokkenheid en begrip te creëren, bijvoorbeeld bij begeleiding van een aangekondigde reorganisatie, een veranderingstraject of aan het begin van een groot project met behoorlijke impact waar commitment de succesfactor zal zijn.

Leiderschap is geen vaardigheid maar een besluit om te leiden of te volgen!
Ook binnen organisaties kunnen zaken uit de pas lopen, leidend tot onderlinge verdeeldheid, verminderde effectiviteit, verlies van omzet en verhoogd personeelsverloop. Nog meer management en controle werkt contra-productief. Ook op organisatie-niveau nodigt tegenslag en verandering uit tot ontwikkeling en groei. Het huidige tijdsklimaat stimuleert organisaties om zelfsturend te worden en de zelfregulerendheid te vergroten. Is er een paradigma verandering nodig om de organisatie op een ander spoor te brengen, dan kan de dienstverlening van de opening hierin dat breekijzer zijn.

Voor informatie over lezingen of workshops voor uw organisatie, neem contact op via de contactpagina van de opening of bel direct met: 0168 481717

“Er gaat niets fout; je bent jezelf aan het ontwikkelen.” Marina Schriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *