Burn-out re-integratie

Eerste hulp bij burn-out

Hoewel je je nu ernstig zorgen kan maken over je huidige toestand laat zien dat meestal in een paar gesprekken voor jouw burn-out re-integratie en de nodige email begeleiding je weer op de been bent. De eerste hulp bij burn out aanpak, met het ‘succes switch programma’ is zeer succesvol. Maar dan ben je er nog niet. Met dit programma leer je op eigen benen te staan en het geleerde steeds weer in de praktijk te brengen. Je krijgt weer inzicht in hoe het allemaal zover heeft kunnen komen en hoe je weer uit je burn-out kunt komen. Je leert vooral dat alles twee kanten heeft en dat jij bepaald naar welke kant jij je aandacht geeft

Het ‘succes switch programma’ gaat weer verder op de STRALEN methodiek en geeft op een gemakkelijke manier inzicht in je eigen handelen en de psychologie waarmee je dagelijks te maken hebt. Het is een gemakkelijk programma dat door iedereen is te begrijpen en toe te passen.

De methodiek pas prima in de wet Poortwachter en is zodoende aan te bevelen aan je werkgever om in het plan van aanpak UWV op te nemen..
Burnout behandel traject

Bespreek met je bedrijfsarts onze mogelijkheden als deze ons nog niet kent of laat deze met ons contact opnemen om jou verder te helpen. De bedrijfsarts moet toch een voorstel voor re-intergratie schrijven voor je werkgever en deze aanbeveling van hem werkt altijd.

Welke burn-out behandel trajecten zijn mogelijk

  1. Burn-out intensief traject 3 maanden (onbeperkt aantal gesprekken) aangevuld met 6 maanden email coaching.
  2. Burn-out traject 6 maanden (5 gesprekken) aangevuld met 12 maanden email coaching
  3. Burn-out traject 12 maanden (10 gesprekken) aangevuld met 18 maanden email coaching
  4. Telefonische / video consulten
  5. Losse consulten

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel met +31 (0)168 48 1717 of stuur een email en wij nemen contact met je op.

Uitleg over de verschillende programma’s

Snel doorpakken met het burnout intensief 3 maanden traject
Het burn-out intensief traject 3 maanden is voor medewerkers die al langer tijd thuis zitten met burn-out verschijnselen en/of burn-out klachten hebben en snel willen en kunnen doorpakken in een re-integratie traject.

Burnout traject 6/12 maanden (5 of 10 gesprekken)
De overige trajecten zijn bijsturingstrajecten voor burn-out herstel voor medewerkers met burn-out klachten. Maar ook voor cliënten met stress gerelateerde klachten die al re-integreren, Deze programma’s hebben een vast aantal gesprekken (5 of 10) in een periode van 6 of 12 maanden. Gedurende de hele periode hebben de cliënten de mogelijkheid om via e-mail contact te hebben met hun eigen coach wanneer dat nodig mocht zijn.

Losse consulten
Natuurlijk is het mogelijk om losse consulten te boeken voor burn-out herstel of burn-out e-integratie; en zelfs is er een zeer laagdrempelige manier via de ‘coaching telefoon’ mogelijk. Hierbij houdt u de kosten laag, is er geen reistijd en is het vangnet er altijd wanneer het nodig is. Gebleken is dat de coaching telefoon terugval van burn-out of stress klachten voorkomt en bijzonder effectief is

Eerste hulp bij burn-out
Voor meer informatie over deze dienstverlening en de inpasbaarheid in de wet Poortwachter en de regels van het UWV of de bedrijfarts, ga naar de contact pagina van de opening | burn-out specialisten of stuur ons een email en vraag naar de mogelijkheden voor jezelf en hoe dit is te regelen via je werkgever.

Burnout behandel traject

Coaching lokatie
Wij zijn een moderne netwerkorganisatie waarin we vaste samenwerkingsverbanden hebben door het hele land. Onze hoofdlokatie staat in Lage Zwaluwe maar we gebruiken tevens werklokaties voor burn-out en stress gerelateerde re-integratie in Breda, Oosterhout, Moerdijk, Etten Leur, Dordrecht, Rotterdam, Bergen op Zoom, Roosendaal, Gorinchem, Utrecht, Amersfoort, Tilburg, Eindhoven, Maarssen, Naarden Bussem, Den Haag, Amsterdam, ’s Hertogenbosch (Den Bosch), Bilthoven, Antwerpen en Turnhout.

 

Voor meer informatie over eerste hulp bij burn-out of het maken van een afspraak bel met +31 (0)168 48 1717 of stuur een email en wij nemen contact met je op.

 

One thought on “Burn-out re-integratie

  1. Een burn-out wordt inderdaad regelmatig verward met een depressie. Er zijn echter wel degelijk verschillen. Een burn-out is een energiestoornis en een depressie is een stemmingsstoornis. Bij een burn-out kun je nog wel blij worden van bepaalde aspecten van je leven. Bij een depressie heb je het gevoel dat het leven geen zin meer heeft. Dit was slechts een voorbeeld. Er zijn meer voorbeelden.

Comments are closed.