De auteur

De auteur van Gefeliciteerd met je burn-out en haar verhaal

Marina Schriek is de schrijver van het boek Gefeliciteerd met je burn-out. Zij is een bijzondere ervaringsdeskundige, twee keer had zij een burn-out. Na die tweede episode wist ze het zeker: dit nooit meer! Én ze wilde het begrijpen. Waar komt die burn-out vandaan, waarom krijg ik ‘m en een ander niet. Waarom nu? Met al die vragen in haar hoofd ging ze op onderzoek uit en ze vond de antwoorden op haar vragen. Die kennis heeft zij verwerkt in Gefeliciteerd met je burn-out. In dit boek geeft ze een inkijk in haar coachingsmethoden en legt uit hoe jij die zelf toe kunt passen.

De auteur en haar achtergrond
Marina Schriek werkt ruim 25 jaar in het bedrijfsleven en begeleidde vele veranderingsprocessen. In 2001 startte ze haar eigen onderneming ‘de opening‘ burn-out specialisten. In eerste instantie als leverancier van stoelmassages op de werkplek, later als full-service dienstverlener gericht op het voorkomen en verhelpen van ziekteverzuim. Marina studeerde op latere leeftijd natuurgeneeskunde en bekwaamde zich in manuele therapieën. Lichaam-geest geneeskunde is volgens haar de toekomst van de geneeskunde.  Ongezonde stress heeft invloed op je gemoedstoestand én op je gezondheid. Wie begrijpt wat stress is en wat het je kan brengen én leert om stress voor zich te laten werken, kan zijn eigen gezondheid op peil brengen en houden.

Marina Schriek geeft trainingen en lezingen over haar vakgebied. Ze geeft individuele begeleiding aan mensen die al klachten hebben en die willen begrijpen hoe ze zich weer goed kunnen gaan voelen. Daarnaast helpt ze organisaties om stress-gerelateerd ziekteverzuim te begrijpen en te voorkomen.

De auteur Marina Schriek heeft inmiddels duizenden mensen geholpen zich weer beter te voelen. Hele afdelingen en bedrijven lichtte zij door om stress-gerelateerd verzuim te voorkomen. Ze is als een vis in het water wanneer ze met groepen werkt en voor zalen staat. Ze is een autoriteit in haar vakgebied en heeft nu haar eerste boek Gefeliciteerd met je burn-out afgeleverd.

Marina Schriek heeft meegedaan aan de documentaire Talking About mY Generation over burn-out onder jongeren en generatie management voor organisaties.

Gefeliciteerd met je burn-out  bestellen klik hier

 

Ga naar de agenda voor lezingen en workshops met Marina klik hier!

De auteur en haar agenda

Burn-out symptomen en wat het je brengt
Burn-out gaat over het door maken van processen die je verder helpen in je ontwikkeling. Je bent dus jezelf aan het ont-wikkelen. Iedereen heeft z’n unieke manier om dat te doen.
Of het nu een burn-out, baanverlies, ruzie, afscheid of teleurstellingen zijn. Je groeit altijd. Als je ergens tegen aan hikt en het er moeilijk mee hebt, nodigt dat uit tot ontwikkelen. Herken je daar iets in, dan zou je zo maar heel veel plezier aan Gefeliciteerd met je burn-out kunnen beleven. Je mag er altijd op vertrouwen dat je op het juiste moment aangereikt krijgt wat je nodig hebt en wat je verder zal brengen in je proces. Een gesprek, soms met een toevallige voorbijganger, een uitspraak op radio of tv of een boek waar je oog op valt. Je merkt/voelt het vanzelf.
In het inkijkexemplaar van Gefeliciteerd met je burn-out van Marina Schriek kun je er meer over lezen. Ook op de webpagina van de organisatie van de auteur ‘de opening‘ staan vele artikelen over burn-out stress en andere ongemakkelijkheden. Benut burn-out en leer ervan zoveel je kunt. Je bent de moeite waard!

Lezingen en workshops of voor de pers
Wil je meer weten over Marina Schriek of een aanvraag doen voor een lezing of workshop voor uw organisatie mail dan met kantoor voor meer informatie of bel direct met +31 (0)168 48 1717 en we staan u te woord.