consultancy

coaching Marina SchriekMarina levert met haar organisatie consultancy en zij geven advies over verschillende vraagstukken, bij cultuurverandering, fusie issues, verzuim problematiek (burn-out stress en depressie), prestatieverbetering en allerhande psychologische zaken rondom het managen en re-organiseren van medewerkers en de organisatie zelf.

De aanleiding is meestal verandering van cultuur, stress, pesterijen, fusies (cultuur tussen organisaties enof landen), een hoog verzuim en optimalisatie van processen zoals het samenwerken tussen afdelingen/mensen en landen.

Leiderschap is geen skill maar een besluit om te volgen of te leiden!
Vaak gaat het dan om persoonlijk leiderschap van de bestuurders en communicatie en transparantie van leiders in de organisatie. Een organisatie waarin een cultuur heerst waarin er vertrouwen is, de medewerkers het ondernemersdoel en de richting kennen, ondervinden nagenoeg geen hinder om hun ondernemersdoelstellingen te halen.

Hoe?

Na een uitgebreide (persoonlijke training), geeft de opening burn-out specialisten praktische tips en ze komen met ideeën om het team en of de organisatie in beweging te brengen. Ook interventies voor teamontwikkeling of teambuilding voor bestuurders, managers en HRM verzorgt de opening, zodat zij zelf aan de slag kunnen met het omvormen van hun organisatie.

Wat?

Advies wordt meestal geconcretiseerd vanuit een hulpvraag over een onderwerp waarmee de organisatie aan het worstelen zijn. Vaak zijn dat hoofdpijndossiers waar al veel tijd en aandacht aan gegeven is.. Gezamenlijk bekijken we dan hoe de koe het gemakkelijkst bij de horens kan worden gepakt en gaan als er overeenstemming is over de aanvliegroute aan de slag. De aanvliegroute is altijd anders omdat de vraag nooit hetzelfde is en alle organisaties anders zijn. Wij schrijven geen uitgebreide rapporten maar gaan aan de slag!

Heeft u een uitdaging voor uw organisatie of wilt u advies over een probleemgebied, sociale innovatie, PPP, duurzame inzetbaarheid enof cultuurverandering of streeft u naar een houdbare werkomgeving waarin samenwerken, vertrouwen en innovatie kernbegrippen zijn en u wilt daarover met ons van gedachte wisselen, stuur dan een bericht via de contactpagina van de opening of bel direct met: 0168 481717 of bel met +31 (0)168 48 1717. Wij denken graag met u mee en vinden altijd die ‘opening’ die nodig is om weer een stap verder te zetten.

Quote; Dale Carnegie
“When dealing with people, remember you are not dealing with creatures of logic, but creatures of emotion.”

“Er gaat niets fout; je bent jezelf aan het ontwikkelen.” Marina Schriek