Gefeliciteerd met serie van Marina Schriek

groeiMarina Schriek is de auteur van de Gefeliciteerd met…. boeken serie boeken serie. Naast auteur is Marina eigenaar en oprichter van de opening | burn-out specialisten. Deze feelgood organisatie die zich bezig houdt met allerhande stresssituaties waaronder burn-out, scheiden, depressie en onbegrepen Stapel Gefeliciteerd met boeken (3 stuks)pijnklachten aan het bewegingsapparaat. In haar vrije tijd schrijft Marina naast de nodige blogs ook de boeken in de Gefeliciteerd met… serie. In deze serie zijn reeds eerder verschenen:

Wat nog meer?
Naast het schrijven verzorgd Marina workshops en inhouse trainingen over ontslag, dreigende ontslag, stress, dis-balans, burn-out, depressie, scheiden, verlies, gezondheid, overgewicht, mentale fitheid, een gezonde leefstijl, gezonde voeding en allerhande veranderingen in het leven allemaal volgens de Gefeliciteerd met.. benadering en de stralen methodiek.

Deze feelgood boekenserie is geschreven door Marina Schriek en gaan over het weer in je kracht gaan staan tijdens of na een ontslag, burn-out, scheiding, relatieproblemen, verlies of depressie. Marina geeft door het hele land openbare lezingen en workshops over bovenstaande onderwerpen. Zie de agenda voor data en plaatsen.

Je blijft groeien
Of het nu baanverlies, een burn-out, een echtscheiding, ruzie, afscheid of teleurstellingen is in je leven. Je groeit er altijd van. Als je ergens tegen aan ‘hikt’ en het er moeilijk mee hebt, nodigt dat uit tot ontwikkelen. Dit is het uitgangspunt van de boeken en de lezingen of workshops die Marina verzorgt door heel het land. Het gaat over omgaan met verandering en de uitnodiging die de huidige situatie je geeft om deze verandering in te zetten. Herken je daar iets in, dan zal je heel veel plezier beleven aan en tot inzichten komen door het volgen van deze lezingen.

De boeken
Je mag er altijd op vertrouwen dat je op het juiste moment aangereikt krijgt wat je nodig hebt en wat je verder zal brengen in je proces. Een boek, een gesprek, soms met een toevallige voorbijganger, een uitspraak op radio of tv, ze komen niet voor niets op je pad. Je merkt/voelt het vanzelf of het waarde voor je heeft.

Marina Schriek geeft regelmatig openbare workshops en lezingen over haar boeken Gefeliciteerd met je … door Marina Schriek, door het hele land. Voor de agenda over de “Gefeliciteerd met… ga naar de verschillende onderwerpen van uw keuze.

Ga naar Gefeliciteerd met je burn-out of Gefelciteerd met je echtscheiding. Gefeliciteerd met je ontslag en Gefeliciteerd met je overgewicht volgen in Q1 van 2015.

Voor informatie over het boeken van een lezingen of workshops voor uw organisatie, mail met kantoor of bel direct met 0168 481717 en we staan u direct te woord.


Ga naar de agenda

 
Stapel Gefeliciteerd met boeken (3 stuks)

Gefeliciteerd met serie van Marina Schriek, want je blijft je ontwikkelen!