Stralen techniek

Uit je burn-out met de stralen techniek

Natuurlijk is een burn-out geen pretje, maar het is een persoonlijk proces dat je brengt bij wellicht het belangrijkste moment in je leven. Het moment waarop je kiest dat je er klaar voor bent om je weer goed te gaan voelen. De STRALEN techniek leert je in zeven stappen dat ‘je goed voelen’ een keuze is, die je op elk moment van de dag bewust kunt maken. Deze ontdekkingsreis zal je oneindig veel goed doen en ervoor zorgen dat de stralende persoonlijkheid die jij werkelijk bent naar buiten komt.

  • Sta zonder oordeel stil bij waar je bent
  • Twijfel niet aan je lichaam, het vertelt je alles
  • Realiseer je welke lessen je aan het leren bent
  • Apprecieer je dromen
  • Lauwer jezelf en wordt je eigen fan
  • Exploreer alle mogelijkheden om je goed te voelen
  • Navigeer steeds naar je goed gevoel toe.

De Stralen techniek is een methode die je kan helpen om te herstellen van een burn-out of balans te vinden met stress gerelateerde klachten. De techniek bestaat uit 7 stappen die je door een bewustwordingsproces leiden. Elke stap van de Stralen techniek helpt je om te ontdekken hoe je in je burn-out gekomen bent, maar vooral ook hoe je er weer uit kunt komen.
S ta zonder oordeel stil bij waar je bent.
Door jezelf niet te veroordelen en de situatie te accepteren, creëer je ruimte voor jezelf om te ontdekken welk nut je burn-out voor je heeft.
T wijfel niet aan je lichaam, het vertelt je alles.
Je lichaam geeft je constant feedback, door te leren hoe je naar die feedback kunt luisteren en kunt begrijpen wat het je zegt, leer je jezelf beter kennen en kun je beter voor jezelf zorgen.
R ealiseer je welke lessen je aan het leren bent.
Je burn-out, je stressgevoelens, je fysieke en mentale klachten, zijn er om je iets duidelijk te maken. Wat zijn jouw lessen?
A pprecieer je dromen.
Dromen helpen je om jezelf beter te leren kennen én om je een fijn gevoel te geven. Geniet er van en koester ze, ze helpen je je gelukkiger te voelen.
L auwer jezelf en wordt je eigen fan.
Jij bent fantastisch! Ga jezelf waarderen en geloof in jezelf zoals een fan dat doet. Je wordt er blij van!
E xploreer alle mogelijkheden om je goed te voelen.
Er zijn vele manieren die je helpen om je goed te voelen, ontdek welke het beste voor jou werken en ontwikkel gewoontes waar je je goed bij voelt.
N avigeer steeds naar je goed gevoel toe.
Nu je alle zeven stappen begrijpt, hoef je alleen nog toe te passen. Vind het belangrijk dat je je goed voelt, werk er dagelijks aan, net zolang tot het een tweede natuur geworden is.

Meer over het werk van Marina Schriek en haar praktijk ‘de opening | burn-out specialisten‘ uit Lage Zwaluwe.