Brunssum 14 april zondag middag 14 uur

Brunssum maakt kennis met Gefeliciteerd met je burn-out van Marina Schriek

Brunssum, vlakbij Stittard Heerlen en Geilenkirchen (D) een Gefeliciteerd met je burn-out lezing op zondagmiddag 14 april om 14.00 uur. Ontvangst is vanaf 13.30 uur.

Het is de kunst om te stralen, ondanks omstandigheden… en iedereen kan dat!

Stress weerhoud je ervan werkelijk te genieten van je leven. In het minst ergste geval krijg je een burn-out, want ziekte is ook gerelateerd aan stress. Hoe kun je je stress omdraaien en zonder zorgen weer genieten van alles wat het leven je te bieden heeft? Het leven is bedoelt om te genieten, je mag een stralende persoonlijkheid zijn, maar we weten allemaal dat dat niet altijd en overal lukt. Je kunt jezelf daarin trainen en door veel te oefenen lukt dat steeds vaker en beter. Marina Schriek schreef het ultieme feelgood-boek Gefeliciteerd met je burn-out om mensen met stress of burn-out te ondersteunen en zich weer goed te gaan voelen. Maar waarom zou je het zover laten komen dat je je leven nog maar een vijfje geeft?

Je slecht voelen kost net zoveel moeite, als je goed voelen.
Het is maar net wat je gewent bent om je aandacht aan te geven en waar je voor kiest. Slechts weinigen zijn zelfbewuste mensen die zichzelf het beste gunnen en daar continu naar opzoek zijn. Want als je dat je voornemen is, bezorg je zelf dan ook dagelijks het beste gevoel! Het is een kwestie van mentale hygiëne, je bent het toch ook waard om uiterlijk goed verzorgd door het leven te gaan? Waarom dan niet met je gedachte en je aandacht aan dingen?

Marina neemt je met op het volgende pad in Brunssum.
Hoe kun je aan de slag gaan om jezelf ook innerlijk goed te verzorgen, want dat staat in haar boek uitgebreid beschreven. Het mooie is dat je goed voelen aan de binnenkant ervoor zorgt dat anderen naar je kijken en denken: wow, wat een mooi persoon, zo zou ik ook willen stralen!

Meer info op www.wowexperience.nl

Locatie: De Insel 23, Brunssum.

Ingang bij voetbalvereniging SV Brunssum.


Grotere kaart weergeven

Brunssum en Gefeliciteerd met je burn-out van Marina Schriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *