18 september 2015 Terneuzen, Stress vijand of bondgenoot lezing Marina Schriek

Deze bijeenkomst is vervallen!!

18 september 2015 Terneuzen, Stress vijand of bondgenoot Lezing door Marina Schriek naar aanleiding van haar boek Gefeliciteerd met je burn-out.

Deze lezing / workshop gaat over stress, de mogelijke gevolgen van stress en vooral wat je van stress kunt leren als je de signalen ervan gaat herkennen. Stress is een goede raadgever en bondgenoot in vele situaties van je leven. Een burn-out is o.a. het gevolg van het niet goed reageren op stress factoren en daar geen lering uit trekken. Ze zijn er niet voor niets in je leven en ze dagen je uit om te leren. Tijdens de lezing zal Marina aangeven hoe stress bruikbaar is in ieders leven en hoe je een krachtig stuurmechanisme krijgt door stress goed te duiden.

Tijdens de lezing is er voldoende tijd om vragen te stellen en dieper in te gaan op onderwerpen die spelen in je eigen situatie. Marina heeft zoveel mensen geholpen dat er altijd wel iets in haar trukendoos zit wat voor jouw toepasbaar zal zijn. Marina zal zoals altijd op een luchtige, humoristische en heldere manier antwoord geven en handvatten aanreiken om stress adequaat op te pakken. Ook zullen haar boeken uit de Gefeliciteerd met…. serie te koop zijn gedurende de avond.

Gegevens:
Datum: 18 september 2015
Locatie: Délifrance Alvarenzlaan 14 4536BD Terneuzen Winkelcentrum Zuidpolder
Entree: €10
Aanvang: 20.00 uur, welkom vanaf 19.30 uur.
Opgeven: stuur een email naar Mariska Hendriks (contactpersoon) of 06 205082672 of 0115 616192

18 september 2015 Stress vijand of bondgenoot door Marina SchriekTerug naar de agenda