7 april 2016 Gezondheidscentrum Stress; vijand of bondgenoot OBS ’t Praathuis OBS’ Culemborg

Op 7 april 2016 is er de workshop Stress; vijand of bondgenoot door Marina Schriek in Culemborg naar aanleiding van haar boek Gefeliciteerd met je burn-out in het Gezondheidscentrum aldaar.

Deze lezing / workshop gaat over stress, de mogelijke gevolgen van stress en vooral wat je van stress kunt leren. Stress is een enorm helpvolle kompas als je de signalen ervan gaat herkennen. Stress is een goede raadgever en bondgenoot in vele situaties van je leven. Een burn-out is o.a. het gevolg van het niet goed reageren op stress signalen en daar onvoldoende lering uit trekken, waardoor ze je verlammen.

Stress heb je soms nodig en de signalen zijn er niet voor niets in je leven. Ze dagen je uit om te leren en je iets te vertellen. Tijdens deze workshop zal Marina aangeven hoe stress bruikbaar is in ieders leven en hoe je een krachtig stuurmechanisme krijgt door stress goed te herkennen en te duiden.

Tijdens de lezing is er voldoende tijd om vragen te stellen en dieper in te gaan op onderwerpen die spelen in je eigen situatie. Marina heeft zoveel mensen geholpen dat er altijd wel iets in haar trukendoos zit wat voor jouw toepasbaar zal zijn. Marina zal zoals altijd op een luchtige, humoristische en heldere manier antwoord geven en handvatten aanreiken om stress adequaat op te pakken. Als je haar hoort spreken dan zal het je duidelijk worden hoezeer zij weet waartoe jij in staat bent om ook het beste uit je leven te halen.
Ook zullen haar boeken uit de Gefeliciteerd met…. serie te koop zijn gedurende de Stress; vijand of bondgenoot workshopavond. Ze heeft inmiddels drie titels; tw
Gefeliciteerd met je burn-out
Gefeliciteerd met je echtscheiding
Gefeliciteerd met je ontslag

Gegevens:
Datum: 7 april 2016
Locatie: OBS ’t Praathuis Meerlaan 26 4103XS Culemborg
Entre: €10
Aanvang: 20.00 uur, welkom vanaf 19.30 uur.
Opgeven: stuur een email naar info@tafel42.nl of bel met  Drs. Liselotte Stevens 06-44 44 31 80
Route: Deze locatie is een basisschool. Het is aan het grote schoolplein met de rode deur.
Tegenover is de dependance n.l. met dezelfde naam. Er is ook een blauw kunstwerk naast het schoolplein aanwezig.

Tot in Culemborg. Naar de agenda