17 mei Vlissingen Lezing Gefeliciteerd met je burn-out door Marina Schriek

17 mei Vlissingen lezing Gefeliciteerd met je burn-out het antwoord
op het hoe en waarom van stress en een burn-out

17 mei Vlissingen Lezing Gefeliciteerd met je burn-out Op 17 mei 2014 geeft Marina Schriek een lezing in de bibliotheek van Vlissingen een lezing over haar boek Gefeliciteerd met je burn-out. De interactieve lezing zal gaan over het ontstaan en het nut van stress klachten zoals burn-out. En vooral wat je er van kunt leren en wat de beste manier is voor jou om er weer vanaf te komen.
Marina zal ook vertellen over haar zoektocht naar manieren om je weer goed te gaan voelen in haar burn-out periode en wat de burn-out haar persoonlijk heeft gebracht. Tijdens de lezing krijg je volop tips en aanwijzingen waarmee je zelf direct aan de slag kunt om beter met stress of al een echte burn-out om te gaan.

Deze lezing is interessant voor mensen met teveel stress als voor diegene die in hun naaste omgeving te maken hebben met mensen met stress of een (bijna) burn-out.

Locatie: Bibliotheek Spuistraat 6 4381HR VLISSINGEN

Aanvang lezing: 14:00 uur inloop vanaf 13:30

Parkeren: in de binnenstad van Vlissingen geldt betaald parkeren. De dichtsbijzijnde parkeergelegenheid bij de bibliotheek is de overdekte parkeergarage De Fonteyne.

Openbaarvervoer: Vanaf het NS-station van Vlissingen kun je een bus nemen richting het centrum van Vlissingen. Bushalte Betje Wolfplein is de halte waar je uit moet stappen.

Toegang is gratis

Aanmelden Hoeft niet want er zal voldoende plaats zijn in de bibliotheek.