16 juni Oosterhout NB – Stress, vijand of bondgenoot – lezing

16 juni Oosterhout NB – Stress, vijand of bondgenoot – lezing, door Marina Schriek, auteur van Gefeliciteerd met je burn-out en Gefeliciteerd met je echtscheiding, eigenaar van ‘de opening’ burn-out specialisten in Lage Zwaluwe.

16 juni Oosterhout NB Gefeliciteerd met je burn-out lezingLocatie: in Oosterhout NB (tussen Breda, Dordrecht, Waalwijk en Tilburg) op maandag 16 juni 2014

Onderwerp: Hoe ga je beter om met stress.

Iedereen heeft stress, zelfs zonder dat je het in de gaten hebt. Wat is stress eigenlijk, kun je zonder stress, hoe kun je leven met stress, wat heb je aan stress. De antwoorden op al deze vragen komen aan bod. Marina Schriek, auteur van o.a. het boek Gefeliciteerd met je burn-out spreekt klare taal wanneer het om stress gaat. Wanneer we stress beter begrijpen, kunnen we het herkennen en er adequaat op reageren. Dat laatste blijkt lastig, gezien de grote getale waarin men allerlei klachten heeft die veroorzaakt worden door overmatige stress. Tijdens de lezing gaat Marina in op het ontstaan van diverse klachten, die in een later stadium kunnen ontaarden in overspannenheid of burn-out. Marina legt de nadruk op mogelijke oplossingen die helpen om stress gerelateerde klachten te voorkomen en te verhelpen. Deze lezing is bedoeld voor iedereen die weleens stress ervaart en er beter mee om wil gaan en is daarnaast ook zeer geschikt voor partners en leidinggevenden die hun voordeel kunnen doen door een beter begrip van het fenomeen stress te hebben. Meer dan 900.000 mensen geven aan burn-out klachten te ervaren. Marina Schriek zal haarfijn uitleggen dat stress en burn-out niet exclusief aan werk gerelateerd zijn. Ook schoolgaande kinderen en huismoeders ervaren stress en hebben burn-out klachten.

De aanvangstijd van de avond is 20.00u. Inloop vanaf 19.30 uur.

Entrée: €10

Opgeven via Pieter de Meijer en Marie-Louise Karels of het algemene nummer van de regionale werkgroep van Stichting ‘de Verbinding’ 06-14443675.

Waar: in de Aula van de Vrije School De Strijene in Dommelbergen, Oosterhout-noord,
Adres; Ganzendonk 4, 4907 XZ OOSTERHOUT

Locatiegegevens:

Grotere kaart weergeven

Meer over stichting de verbinding in Oosterhout

Meer over de vrije school de Strijene