Win met jouw verhaal!

Win met jouw verhaal een beloning Win met jouw verhaal!

De methodieken die in het boek Gefeliciteerd met je burn-out beschreven staan hebben al veel mensen geholpen om zich beter te gaan voelen. Graag willen wij dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met de mogelijkheden die het boek biedt. Klachten als gevolg van overmatige stress, zijn supervervelend en het zou prachtig zijn wanneer steeds meer mensen gaan begrijpen waarom die klachten er zijn, én wat je er zelf aan kunt doen! Win met jouw verhaal door jouw ervaringen te delen.

Help een ander met jouw verhaal
Jij kunt helpen door jouw verhaal te delen op internet. Iemand anders die nu in de situatie verkeert die jij al achter je gelaten hebt, kan veel moed putten uit jouw verhaal over wat jij bereikt hebt. Zo help je een ander om zich ook weer goed te gaan voelen.

Vertel hoe jij toegepast hebt, wat je geleerd hebt uit het boek en wat dat voor jou veranderd heeft. Als je jouw succesverhaal ergens op internet achterlaat, met een verwijzing naar Gefelicitieerd met je burn-out  en deze website, belonen we jou met een extra hoofdstuk vol Supertips, als aanvulling op Gefeliciteerd met je burn-out. Mail jouw verhaal door hier te klikken.

Win met jouw verhaal! Mee doen
Je kunt bijvoorbeeld een recensie schrijven bij Bol.com, Succesboeken.nl of een andere online boekwinkel. Je kunt je verhaal ook plaatsen op je Facebookpagina of je eigen blog. Heb je het boek meer zakelijk gelezen, dan kan het ook via een aanbeveling op LinkedIn.
Als je dat gedaan hebt, kopieer je de link van de internetpagina waar je reactie opstaat.

12x tot januari 2014
Voor de leukste inzender hebben we nog een extra bonus. We verloten iedere maand tot en met januari 2014 een uur persoonlijke coaching met Marina waarin je haar al jouw brandende vragen kunt stellen in een persoonlijk gesprek.

Dus doe mee en beschrijf hoe jij je burn-out achter je gelaten hebt op internet, geef ons het internetadres door en we sturen jou dan in ieder geval het extra hoofdstuk toe. En misschien win jij deze maand het persoonlijke coachinggesprek met Marina in haar praktijk ‘de opening’ in Lage Zwaluwe of via skype.

Mail jouw verhaal door hier te klikken.
Winnaars van Gefeliciteerd met je burn-out in januari via de vooraankondiging zijn:
De eerste prijs, 1 x een coachingsgesprek met Marina van 1,5 uur is gewonnen door Barbara Julsing.

De tweede prijs, 2 x een telefonische (of Skype) gesprek  met Marina van 45 minuten zijn voor Sabine van der Dusse en Alexandra Strik.

De derde prijs, 3 x een persoonlijk antwoord van Marina via mail op een voor jou belangrijke (levens)vraag, zijn gewonnen door Marc Burggraaff, René Bussink en Martijn Hofman.

2 thoughts on “Win met jouw verhaal!

 1. Hallo Marina!
  Met veel belangstelling heb ik je lezing gisteravond in Nederweert beluisterd.
  Ik heb op je website gezocht naar de link voor je volgende boek over scheidingen, maar kon dit niet vinden.
  Wil je mij op je mailinglist zetten hiervoor?
  dank je!
  en veel succes met je boek en alles wat daaraan vast zit.
  liefs,
  hanneke sneep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *