Kerk-Avezaath 8 april Lezing over Gefeliciteerd met je burn-out

Op dinsdagavond 8 april 2014 zal er in Kerk-Avezaath (tussen Tiel en Wijk bij Duurstede) bij de stichting LifeJoy een lezing worden gegeven over het ultieme feelgoodboek Gefeliciteerd met je burn-out door de auteur Marina Schriek.

Kerk-Avezaath 8 april Gefeliciteerd met je burn-outDetails:
Lezing: Kerk-Avezaath 8 april 2014 over Gefeliciteerd met je burn-out door auteur Marina Schriek. Tijdens de lezing gaat Marina Schriek in op het ontstaan van burn-out, de klachten die wijzen op burn-out en de oplossingen om stress gerelateerde klachten te voorkomen en te verhelpen. Meer dan 900.000 mensen geven aan burn-out klachten te ervaren. Marina zal haarfijn uitleggen dat burn-out echt niet alleen werk gerelateerd is. Ook schoolgaande kinderen en huismoeders ervaren stress en burn-out klachten.

Aanvang lezing om 20.00 uur, welkom vanaf 19.30 uur

Entrée: €10

Locatie: Stichting LifeJoy, Kamphofstraat 2, 4012 BM Kerk-Avezaath

Opgeven kan bij Carola de Jongh-Bakker via info@essense.nu of via tel: 0344-605894 / 06-18041925

Route:

Grotere kaart weergeven

Graag tot dinsdag 8 april juni in Kerk-Avezaath bij de lezing Gefeliciteerd met je burn-out door auteur Marina Schriek

Meer over de stichting LifeJoy en de kernwaarden leest u hier.

Over Marina Schriek en haar organisatie “de opening” burn-out specialisten is al veel geschreven. Ook op haar persoonlijke blogsite www.marinaschriek.nl of op de website van haar initiatief “Mijn jaar zonder suiker” staat veel geschreven over haar visie en de speciale aanpak om stress gerelateerde klachten op te pakken als persoonlijk ontwikkelingsproces.

Kerk-Avezaath 8 april Lezing over Gefeliciteerd met je burn-out

Terug naar de agenda