2 april Lage Zwaluwe lezing over Gefeliciteerd met je echtscheiding

Op 2 april 2014 geeft Marina Schriek een lezing over haar laatste boek Gefeliciteerd met je echtscheiding. Het onderwerp relaties is in elk leven van groot belang. Het belooft daarom een interessante avond te worden. De lezing wordt gegeven te Lage Zwaluwe in dorpshuis ‘Ons Belang’
Lage Zwaluwe 12 juni Ons Belang - Gefeliciteerd met je burn-out!Wanneer: woensdag 2 april 2014 l

Door: KVO en Vrouwen van Nu, voor leden en overige geïnteresseerden in dit onderwerp.

Waar: Dorpshuis ‘Ons Belang’ aan het adres kerkstraat 47 in Lage Zwaluwe.

Aanvang lezing: om 20.00 uur. Welkom vanaf 19.30 uur.

De toegang is gratis.

Deze lezing is bijzonder interessant voor iedereen die een relatie heeft of had, verliefd is, gelukkig is en dat wil blijven of juist ongelukkig is en wil weten hoe je je relatie succesvol vorm kunt geven. Over relaties is natuurlijk al het nodige geschreven, maar niet eerder zo praktisch, helder en toepasbaar.

Voorproefje
Op de website www.gefeliciteerdmetjeechtscheiding.nl zijn de eerste twee hoofdstukken van Gefeliciteerd met je echtscheiding alvast te lezen.

Meer over het werk van Marina Schriek is te vinden op de website van haar bedrijf de opening | burn-out specialisten. Ook op haar persoonlijke website www.marinaschriek.nl is veel te lezen over haar visie en aanpak van stress gerelateerde klachten en relaties in het algemeen. Tevens is Marina op 1 januari 2014 gestart met een bijzonder experiment “Mijn jaar zonder suiker” waarin ze vertelt over haar afkickproces van haar verslavingen aan suiker. koffie en alcohol. In haar wekelijkse column  zijn de verhalen te lezen over haar ontdekkingen en de moeilijkheden die zij ondervindt om zonder deze middelen door het leven te gaan.


Grotere kaart weergeven

Meer over de KVO
Voor meer informatie over Vrouwen van Nu!

Graag tot 2 april Lage Zwaluwe bij de lezing over Gefeliciteerd met je echtscheiding.

U bent van harte welkom!

Terug naar de agenda