Gefeliciteerd met je burn-out boek; in 7 stappen weer stralen

Marina Schriek – Gefeliciteerd met je burn-out –

“In 7 stappen weer stralen”

Het boek ‘Gefeliciteerd met je burn-out’ is geschreven door ervaringsdeskundige  Marina Schriek. Zij heeft zelf twee maal een burn-out gehad. Sindsdien is ze zich in het fenomeen chronische stress en burn-out gaan verdiepen.

14 procent van werkend Nederland kampte in 2011 met burn-outklachten! Op totaal ruim 7 miljoen werknemers in Nederland zijn dit ruim 900.000 personen met klachten. Het gaat bij burn-outklachten onder andere om gevoelens van vermoeidheid, het gevoel het werk niet meer aan te kunnen en van emotionele uitputting.

Marina Schriek heeft zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van chronische stress waaronder burn-out. Ze is een veel gevraagd spreker en probleemoplosser voor vele cliënten. Bedrijven roepen Marina’s expertise in om bijvoorbeeld complete afdelingen door te lichten en om burn-out situaties te voorkomen.

In ruim 20 jaar heeft Marina het talent ontwikkeld om naar het nut van een ziekte of klacht te kijken en hier duidelijkheid in te verschaffen. Of het nu gaat om pijnklachten of omdat je leven gewoon niet helemaal lekker loopt of omdat je midden in een zware burn-out zit, Marina kan je verder helpen.

Marina behoort tot de top van Nederland met haar aanpak en zienswijze. Inmiddels zijn er duizenden mensen door haar geholpen. En vele organisaties een stap verder gebracht.

In dit boek leer je:
* hoe je je burn-out kunt accepteren
* dat je met een burn-out zeker geen watje bent
* dat je burn-out je ongekende lessen biedt
* de kracht van jouw dromen kennen
* jezelf onvoorwaardelijk te steunen en te waarderen
* technieken waarbij je je direct beter voelt
* hoe je een burn-out kunt voorkomen

Aanbevelingen van proeflezers:

‘Dit is een geweldig zelfhulpboek voor iemand die super gestresst is of al in een burn-out situatie zit.’
– Remco Claassen, trainer, spreker & bestseller schrijver –

‘Dit boek haalt je binnen no-time uit je depressie!’
– Ria Bettgens, schrijver van ‘Stoppen met piekeren’ –

‘Allereerst wil ik je bedanken voor de schop onder m’n kont c.q. het inzicht dat je me gegeven hebt. Jij weet als geen ander het allerbeste uit een ander te halen!’
– Angelina Tak, ondernemer –

‘Ik vind het een zeer goed geschreven boek, heel herkenbaar en vooral hoopgevend. Een echte aanrader voor mensen met een burn-out (of voor mensen die in de risicogroep zitten).’
– Nico, accountmanager –

‘Gefeliciteerd met je burn-out’ wordt uitgegeven door www.succesboeken.nl