27 juli Breda Grand Theatre Gefeliciteerd met je burn-out door Marina Schriek tijdens de bitterballen borrel

27 juli Breda Grand Theatre Gefeliciteerd met je burn-out door Marina Schriek een ware ervaring

Hoewel je niemand een burn-out toewenst, blijkt juist zo’n vervelende periode in je leven, de aanloop te zijn naar snelle groei in je persoonlijke ontwikkeling. Een burn-out is niet leuk, maar wel bijzonder leerzaam. En nee, je bent geen slapjanus wanneer het jou treft. In tegendeel, juist de harde werkers, de gevleugelde en de doorzetters lopen risico ten onder te gaan aan overmatige stress. Weten om te gaan met stress is uiteraard ook van levensbelang voor je bedrijf. Hoe kleed je dat in? Dit doet Marina Schriek uit de doeken op 27 juli Breda Grand Theatre Gefeliciteerd met je burn-out lezing/workshop.

Dan presenteert burn-out specialist Marina Schriek haar bedrijf ‘de opening | burn-out specialisten’ dat succesvol ondersteuning biedt aan m.n. ondernemers en leidinggevenden met stressklachten. Marina is tevens auteur van de „Gefeliciteerd met” reeks met titels als:
Gefeliciteerd met je burn-out,
Gefeliciteerd met je echtscheiding,
Gefeliciteerd met je ontslag en
Gefeliciteerd met je overgewicht (sept 2017

BitterBallenBorrel Breda – Grand Theatre
Datum: donderdag 27 juli 2017
Tijd: 17:00 – 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Of Stuur mij een e-mail naar M.schriek@deopening.nl )
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Tot 27 juli Breda Grand Theatre Gefeliciteerd met je burn-out door Marina Schriek en stel je eigen vragen over jouw stress en hoe je daar controle over kunt krijgen en houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *