Gefeliciteerd met je echtscheiding

Gefeliciteerd met je echtscheiding van Marina Schriek

Gefeliciteerd met je echtscheiding
Gefelciteerd met je echtscheiding het ultieme relatie boek van Marina Schriek.

Voor wie is Gefeliciteerd met je echtscheiding geschreven? het is voor iedereen die:
– ooit een relatiebreuk heeft meegemaakt
– een echtscheiding achter de rug heeft
– zich weleens afvraagt of z’n huidige relatie stand zal houden
– het idee heeft op eieren te moeten lopen om de relatie goed te houden
– zich niet geliefd voelt in z’n relatie
– meer uit z’n relatie wil halen
Op dit moment wordt 30% van de huwelijken ontbonden (CBS 2011). Wat problemen in de relationele sfeer betreft gaat het slechts om het topje van de ijsberg. Veel paren leven ongehuwd samen en vallen daarmee buiten deze statistieken.
Voor het tot een echtscheiding komt, zijn er vaak al jarenlang problemen in de relatie en is het al lang niet leuk meer.

Goede raad is duur.
Twee unieke individuen hebben samen een unieke band. Geen twee mensen op deze planeet zijn hetzelfde laat staan de huwelijken die zij sluiten. Alle adviezen die je krijgt zijn gebaseerd op ervaringen van anderen. Je zult zelf op zoek moeten naar je eigen oplossingen voor jouw eigen huwelijk of relatie.

Gelukspil
De nieuwste ‘gelukspil’ van auteur Marina Schriek gaat helemaal over relaties in het algemeen. In Gefeliciteerd met je echtscheiding leer je o.a. de ‘anatomie van een relatie’. Het wordt duidelijk waarom de relatie waar je ooit in geloofde zo faliekant mis kan lopen. Tijdens het lezen kweek je meer en meer begrip voor je eigen beweegredenen en die van je (ex-)partner of schoonfamilie. Tevens krijg je een lijst met dingen die je vooral moet laten om een goede relatie te houden.
Al snel word door het lezen van Gefeliciteerd met je echtscheiding je duidelijk hoe je bij kunt sturen om zo je relatie met je ex, maar ook die met je huidige partner en met alle anderen relaties in je leven die je drastisch kunt verbeteren.

Het boek is een prettige mix van achtergrondinformatie, duidelijke uitleg over de complexiteit van relaties én handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Doordat Marina ervan uitgaat dat jij als uniek individu, een unieke benadering nodig hebt dringt ze niet aan op het gebruik van één methode. Ze presenteert een scala van mogelijkheden, die je toe kunt passen op een manier die bij jou past. Dat maakt de oplossingen die je met haar hulp vindt krachtig en doeltreffend.

Het boek Gefeliciteerd met je echtscheiding is speciaal voor iedereen die méér uit zijn leven wil halen, niet bang is om te veranderen en het doel heeft om gelukkig te zijn.

Reeds ook verschenen zijn:
Stapel Gefeliciteerd met boeken (3 stuks)