De Bult Steenwijk 24 februari Huis ten wolde

De Bult Steenwijk

De Bult Steenwijk

24 februari in De Bult Steenwijk in huis ten Wolde heeft Marina een uur lang gesproken over stress en burn-out en de mogelijkheden die dit de burn-out je geeft.
“Je moet moeite doen om je slecht te voelen en om je goed te voelen ook. Dus als je toch ergens je aandacht aan geeft focus dan op zaken die je het goede gevoel geven. Want hierin kan je zelf een keuze maken” aldus Marina.

Doordat de deelnemers echt zelf aan de slag moesten gaan met de voorbeelden van Marina konden zij ervaren wat een enorm verschil het maakt of je ergens de volledige aandacht aan geeft of dat niet doet. De

De Bult Steenwijk

deelnemers waren verrast met deze inzichten en wat voor een enorme impact zij zelf konden hebben op hun  eigen leven!

De deelnemers kwamen niet alleen uit  De Bult Steenwijk maar vanuit het hele land op zondag om bij de verschillende lezingen te zijn die de gehele dag te volgen waren over de meest uiteenlopende onderwerpen om je weer goed te gaan voelen..

Het feelgood boek Gefeliciteerd met je burn-out van Marina was ook daar verkrijgbaar en vele deelnemers zijn met haar boek onder de arm naar huis gegaan.

Marina gaf nog een goede tip aan de lezers van het boek Gefeliciteerd met je burn-out. “Ik beveel je aan om het boek te lezen en er een of meerdere dingen uit te pakken en deze echt toe te gaan passen. Met alleen lezen bereik je niet zoveel en dat is zonde van de tijd en de energie. Lees het boek bijvoorbeeld een keer per jaar nog eens door. Want informatie komt altijd in lagen naar je toe. Je zult zien dat er heel veel verdieping in het boek zit en terwijl de letters niet veranderen zal je toch steeds weer iets anders lezen in Gefeliciteerd met je burn-out!”

Aanmelden via de mail klik hier

Het programma is naast Gefeliciteerd met je burn-out van Marina Schriek ook erg interessant:

* Jolanda Dorenbos – OERvoeding

* Josee van Dooren – Biofotonentherapie

* Anand Badloe – Thermografie vs Mammografie

* Marina Schriek – ‘Gefeliciteerd met je burn-out’

* Anneke Bleeker – ‘Help, er zit een pastinaak in mijn soep’

Locatie: Huis ten Wolde, Onderduikersweg 6, 8346 KP De Bult.

Aanvang: 12.00 uur, welkom vanaf 11.30 uur.

Einde programma: ong. 17.30 uur

Toegang: €10,00

 

De Bult is vlakbij Steenwijk (4 KM)