17 juni Oosterhout Wat is er leuk aan je ontslag

Themabijeenkomst Stichting Netwerk55plus op vrijdag 17 juni a.s., aanvang 13.30 uur. De bijeenkomst vindt weer plaats in het hoofdkantoor van Rabobank Amerstreek aan de Distributieweg in Oosterhout,
waar we te gast zijn. Agenda:

13.00 uur Ontvangst en registratie

13.30 uur Opening door Jules de Nijs, voorzitter Stichting

13.45 uur Thema „Wat is er leuk aan je ontslag?” met Marina Schriek

Hoewel het ongebruikelijk is om iemand te feliciteren met narigheid in z’n leven en je je flink kan ergeren aan de titel van dit boek, krijg je toch de felicitaties van auteur Marina Schriek in haar boek Gefeliciteerd met je ontslag. Een felicitatie, omdat je ontslag het einde van de periode dat je in dienst was bij een organisatie inluidt en je daardoor naar een nieuwe situatie aan het gaan bent. Hoe zorg je ervoor dat je je vizier kunt richten op al hetgeen voor je ligt, zonder stress en misère als gevolg van zorgen en frustratie over je ontslag.

Marina Schriek vertelt boeiend en met humor over het persoonlijke ontwikkelingsproces dat je mee maakt wanneer je leven in een stroomversnelling komt. Bovendien ga je met handvatten naar huis om meer sturing te geven aan je goede humeur en gezondheid! Een bijeenkomst die je niet wilt missen.

15.00 uur Ook tijdens deze bijeenkomst vertelt ons lid Ruud Goverde hoe hij op 62-jarige leeftijd nog aan een baan is gekomen.

15.30 uur Drankje & hapje, aangeboden door Rabobank Amerstreek en Stichting Netwerk55plus

16.30 uur Sluiting

Voor leden van het netwerk is de bijeenkomst gratis. Ook niet leden zijn welkom, zij betalen vijf euro. U kunt zich via info@netwerk55plus.com aanmelden voor deze bijeenkomst. Graag uw opgave vóór maandag 13 juni a.s.

Namens,
Jules de Nijs
Voorzitter Netwerk55plus