13 februari Nieuwegein aanbieden boek aan Nisandeh Neta


Nisandeh Neta en Gefeliciteerd met je burn-outOp woensdag 13 februari 2013 heeft Marina Schriek tijdens de Business Blogging Masterclass van Nisandeh Neta en het team Open Circles Academy haar boek Gefeliciteerd met je burn-out aan Nisandeh Neta aangeboden.Nisandeh Neta en Gefeliciteerd met je burn-out Marina Schriek en Nisandeh NetaVoor een publiek van ruim 800 ondernemers introduceerde ze haar boek en vertelde kort over de weg naar dit succes. Marina volgde in 2011 een training over het schrijven van je eigen boek bij Open Circles Academy en is er daadwerkelijk in geslaagd om binnen afzienbare tijd een uitgever te vinden die haar werk wilde publiceren. De uitgever is bovendien Succesboeken.nl. De uitgeverij die ook de boeken van Robert Kiyosaki zoals Rijke Pa, Arme Pa en het vervolg daarop Cashflow Quadrant , T. Harv Eker Het miljonairsbrein ontrafeld en Donald Trump Waarom we willen dat je rijk wordt Donald Trump en Robert Kiyosaki) uitgeeft in Nederland.

Succesboeken.nl specialiseert zich in kwaliteitsboeken over mentale en fysieke gezondheid en empowerment.

Nisandeh kon Marina’s succes waarderen, daarom mocht zij haar presentatie geven tijdens deze drukbezochte training.

De Business Blogging Masterclass van opencircles vond plaats in het Nieuwegein Business Centre (NBC) in Nieuwegein op 13 februari 2013.

Boekrecentie;
Een recentie voor de boeken van Robert kiyosaki, Donald Trump en T. Harv Eker zouden kort zijn nl; LEZEN! Verplichte kost over een van de belangrijkste zaken in ons leven geld! Rijkdom in het leven van deze personen gaat over vrijheid, plezier, mooie contacten en geld!