kerstcadeau bij burn-out

kerstcadeau bij burn-outEen mooi kerstcadeau bij burn-out is het boek Gefeliciteerd met je burn-out van Marina Schriek eventueel met haar handtekening en een persoonlijke boodschap voor degene waaraan je het boek wilt geven.
Juist in de tijd rond kerst steekt burn-out, stress en depressie altijd weer te kop om. het gebrek aan zonlicht en de korte dagen maken het voor sommige mensen moeilijker dan in de andere maanden.

Gefeliciteerd met je burn-out neemt je mee op ontdekking naar de enorme kracht die in iedereen schuilt en waarvan we zo weinig gebruiken. Het boek staat boordevol oefeningen die je kunt doen en er zijn vele verhalen te lezen van mensen die ook hun burn-out hebben overwonnen. In de oefeningen moet je je eigen modus vinden en alleen toepassen wat bij je hoort. Maar je moet iets ondernemen en oefenen om het beter, leuker en interessanter te maken voor jezelf.

Gefeliciteerd met je burn-out als kerstcadeau bij burn-out is een tip voor een vriend, huisgenoot of goede bekende die je graag wilt laten weten dat je het hem of haar gunt om weer in zijn of haar kracht te gaan staan. Vaak ziet de persoon met burn-out verschijnselen zelf niet dat het allemaal niet lekker loopt en denkt dat zijn of haar leven bedoelt is om zo te lopen. Een goed boek is de reikende hand die mensen vaak nodig hebben om zicht weer uit dat dal te trekken.

Vaak is het lezen van Gefeliciteerd met je burn-out aangevuld met coaching door Marina Schriek en haar team nog de beste manier om van een burn-out te herstellen. Maar je hoeft geen burn-out te hebben of stress te ervaren om Gefeliciteerd met je burn-out te lezen en toe te passen. Ook ‘gewoon’ een overvloed aan stress of sombere gedachtes is al aanleiding om het heft in eigen handen te nemen en aan de slag te gaan met jezelf.

TIP: Lees het boek en doe de oefeningen. Alleen door het te doen zal je ervaren dat er meer mogelijkheden zijn.
TIP2: Lees het boek daarna nogmaals door want je zult nieuwe dingen lezen. Informatie komt altijd in lagen van bewustzijn.
TIP3: Onderstreep of markeer de dingen die belangrijk voor je zijn en pak daar tegelmatig naar terug
TIP4: Ga plezier maken en wees ‘open’ in je ontmoetingen in je leven want dat is de sleutel tot alles.

Om het burn-out kerstkado te bestellen klik links bovenaan op de afbeelding van het boek.

Veel leesplezier en mooie dagen toegewenst.

One thought on “kerstcadeau bij burn-out

  1. Ontdek hoe je dichter bij jezelf kunt komen en vind de moed om je keer op keer kwetsbaar op te stellen. Zelfs als je gekwetst wordt. Zodat je elke dag voluit kunt leven.

Comments are closed.