1 februari Gouda praktijk Paracelsus

1 februari Gouda praktijk Paracelsus1 februari Gouda praktijk Paracelsus

Op 1 februari geeft Marina Schriek in Gouda in praktijk Paracelsus een lezing met de titel “Stress niet ziekmakend wel schadelijk; zijn er voordelen aan stress?”

Zoals je weet feliciteert Marina mensen met tegenslag in hun leven. Ze schreef er boeken over met de titels Gefeliciteerd met je Burn-out, Gefeliciteerd met je echtscheiding over relatieperikelen en haar laatste boek gefeliciteerd met je ontslag. In tegenslag zit een grote kan en je kunt er je voordeel mee doen.
Tijdens deze informatieve middag in Gouda, geeft Marina uitleg over het voordeel van het stress en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken.

De lezing is voor iedereen die te maken heeft met stress en zeker voor werkgevers die hun verzuim zien oplopen en zich afvragen hoe het tij is te keren.

Lokatie: Westhaven 54 2801pm te Gouda
Tijden: 14 tot 16 uur inloop vanaf 13:30
Opgave bij Jantsje: tel: 0182-584053 of via de Email
Toegang: 10 euro. Neemt u een gast mee? Dan betaalt u 5 euro.

Bijna 1 miljoen mensen met burn-out

Ruim een op de acht werknemers in Nederland had in 2013 burn-outklachten. Deze klachten komen relatief veel voor bij werknemers met een hoge werkdruk en werknemers die weinig sociale steun van collega’s en leidinggevenden ervaren. Werknemers met een partner en kinderen hebben minder vaak burn-outklachten dan overige werknemers.
In 2013 gaf 14% van de werknemers aan, burn-outklachten te ervaren. Op een totaal van ruim 7 miljoen werknemers in Nederland komt dit neer op bijna 1 miljoen personen. Het gaat dan onder andere om gevoelens van vermoeidheid en van emotionele uitputting. Alleen al de loonkosten per burn-out melding komen uit op ruim €50.000 per medewerker.

1 februari Gouda praktijk Paracelsus
Terug naar de agenda